söndag 11 april 2010

Vilket väder

Det känns som jag pånyttfötts den här helgen. Solen har ju skinit från morgon till kväll, letat sig in bakom rullgardinen och gjort så man inte kunnat vakna annat än på bra humör.
Har haft en hel hemmahelg, int evarut längre än till Stöde för att handla diverse ätbara produkter på Ica.
Mycket som har gått i vårens tecken de här dagarna; första cykelturen, första bilstädningen, första riktiga grillningen, första vistandet ute utan tjock jacka. Har haft trevligt besök och idag har Selma och jag varit i lekparken med Elin och hennes små gograbbar medan Tommy var och premiärsvängde fiskespöt för iår. Selma och Sverre lekte för omväxlings skull så snällt tillsammans, kanske tack vare allt vatten som fanns i och omkring lekparken och som det skulle plaskas friskt i. Fick ryta i både en och två gånger för att vi inte skulle bli tvungna att vända hemåt pga blöta och frusna barn. Det känns som vi varit ute mer i helgen än vi varit sammanlagt på flera veckor, och det gör verkligen susen för humöret!

Ikväll har vi hyrt hem en film jag verkligen hoppas är så bra som jag tror: All about Steve. I annat fall blir det väl som igår kväll/natt när vi båda slocknade framför tv´n..

0 kommentarer:


Klicka på bilden

Kategorier

Bloggintresserade

Bloggdesign